SE DIT PUBLIKUM FESTE SOM ALDRIG FØR

Fjern rammerne for dit publikum, og lad dem fyre den af sammen med deres yndlingskunstnere, værter og venner når der bydes op til dans. Med vores store CO2 udvalg er du sikker på at dit arrangement aldrig står stille eller bliver kedeligt. Uanset om det er midnat eller formiddag, skal de pludselige høje søjler nok sætte gang under dit publikum. Vi har muligheder og udstyr som egner sig til arrangementer af alle størrelser. Alt lige fra store kanoner, til mindre håndholdte kanoner, som alle vil sætte punktummet til din fest.

Løft taget på din natklub, festival eller stadion.

Få din natklub til at ligne orange scene på roskilde. 

– Med vores store udvalg af CO2 kanoner i forskellige størrelser, er vi klar til at skrue op for din fest. CO2   skaber en højlydt pludselig røgsøgle i op til 20 meters højde, som er sikkerhedsgodkendt og forsvinder med det samme. I modsætning til andre Speciel effekter, er CO2 hverken brandfarlig, eller sundhedsskadelig på nogle måder, og er derfor det perfekte valg ved indendørs arrangementer.

Perfekt til dagtimerne

Uanset om det er mørkt eller lyst, vil vores CO2 effekter skabe en enestående oplevelse for din performances og dit publikum. Det kan være svært at se effekter som lysshow i dagstimerne, og derfor kan man i dagstimerne med fordel koble CO2 sammen med ild FX eller konfetti for at give nattens fester baghjul.

Gå skridtet videre…

Tag dine kunstners performances til næste niveau, med vores håndholdte CO2 kanoner. Disse er perfekte til de vilde DJ sets, musik-drops og soloer. Fang dit publikum, køl dem ned, når det hele bliver lidt for vildt og kickstart festen, med vores håndholdte kanoner.

Er du interesseret?

Ikke tøv med at kontakte os, vi er klar til at hjælpe.