FYRVÆRKERI

TÆND LUNTERNE OG GØR HIMLEN TIL DIT LÆRRED

Giv dine gæster den eksklusive oplevelse, og vis dem at det ikke kun er nytår som fejres med et brag. Med vores store udvalg af fyrværkeri, er vi klar til at forvandle dit arrangement til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du søger den perfekte afslutning på dit bryllup, dit favoritband spiller eller årets gadefest som skal afholdes, så står vi klar med dit fyrværkeri.

Special FX har flere års erfaring i at skræddersy fyrværkeriløsninger til mindre og store arrangementer landet over.

Ét show, kun til dig

Hos Special FX arbejder vi altid sammen med vores kunder, for at skræddersy samt skabe et enestående show efter dine ønsker. 

Om det er din yndlingsfarve, en speciel effekt, et specielt stykke musik eller et helt show du ønsker, så laver vi det. Hos Special FX kan du altid forvente et unikt og sikkert show, som både opsættes, udføres og fjernes af vores dygtige og professionelle teknikere.

Expertise, sikkerhed og god service

Sammen med god service, er sikkerheden vores første prioritet. Derfor arbejder vi nøje sammen med arrangøren og brandvæsnet for at være sikker på at alle regler overholdes, og at alle risikoer er gennemtænkt, inden et show udføres. 

Vores teknikere er uddannet indenfor området, og har alle lovpligtige kurser. Derfor er du altid garanteret et smukt og sikkert fyrværkeri show hos Special FX.

Afslut aftenen med et BRAG

Afslut dit arrangement med et stort brag. Hvilken bedre måde at sige “Tak for i aften” på til dine gæster, end med fyrværkeri. 

Fejrer den gode aften for sidste gang med dine gæster. Fyrværkeri vil skabe en overvældende “wow effekt”, og give dine gæster noget at se tilbage på.

Er du interesseret?

Ikke tøv med at kontakte os, vi er klar til at hjælpe.