ILD OG FLAMMER

SÆT ILD TIL STEDET

Sæt gang i dit publikum, med vores store udvalg af ild effekter. Uanset om det er en stor festivals koncert, firmajulefrokost eller en boksekamp, er der intet som slår flammernes varme og lys. Vi leverer flammer og ild fx til enhver begivenhed og vækker din fantasi og kreative ideer til livs. Vi har “Liquid Flames” som skyder 12 meter op i luften, gas flammer som er perfekte til scener og indendørs brug, en bred vifte af forskellige flammer, flamme barer, ild bowler og meget mere…

 

Liquird Flames og G- Flames

Vores Liquid flames leverer en tynd og høj flammestråle, som er perfekt for den større festivalscene, koncerter og sportsevents. 

Vores G-Flames, leverer en bredere og varmere “kugle” af ild i 2-8 meters højde, og kan bruges til de fleste begivenheder. 

ILD BAR

Vores ild bars leverer en blid og behagelig varme, som gør dem brugbar til både inde- og udendørs brug på scener eller påsat andre elementer. 

Flame bars skaber en væg af flammer som er eminent på en scene, eller til at visualisere et band under videoproduktioner.

Tænd op i dit publikum

Sæt ild til dit arrangement med vores uforglemmelige ild effekter. De store sejler og bobler af ild skaber ikke blot en overvældende scene effekt, men sætter nye højder for stemningen til dine arrangementer. Med ild effekter kan der både affyres efter ønsker, eller laves fulde shows tilpasset lyd og lys, for at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Er du interesseret?

Ikke tøv med at kontakte os, vi er klar til at hjælpe.