KONFETTI OG STREAMERS

LAD OS FYLDE LUFTEN MED FARVER

Lad os sammen fylde gaden med fest, farver og konfetti. Konfetti er den perfekte måde at fylde et stort område med en enestående, farverig og spændende effekt. Konfetti og streamers skaber en regn i alverdens flotte farver. Vi har mange forskellige rør, farver, kanoner og muligheder indenfor konfetti, som alle kan bruges til enhver begivenhed. Fortæl os hvad du ønsker med dit konfetti, og vi vil hjælpe dig, med at få det helt rigtige udstyr, som forvandler din begivenhed til et minde.

Begivenheden dine gæster aldrig glemmer

Lad os hjælpe dig med at sammensætte den helt perfekte oplevelse til dig og dine gæster. Special FX har mange års erfaring i at skabe enestående oplevelser som aldrig vil blive glemt. Special FX har leveret enestående konfetti og Streamer løsninger til alverdens begivenheder, herunder GENERATOR FESTIVAL i Odense, Guldfesten i Parken, div. Firmaarrangementer og mange mange flere…

Det sikre valg til festen

Konfetti og Streamers er flotte og kickstarter festen i sig selv. Skal der rigtigt gang i den, passer disse også godt sammen med andre effekter, såsom ild, CO2 og pyro-effekter. Alle vores konfetti artikler og streamers er brandimprægneret, bio-nedbrydende og farvefast, hvilket gør det sikkert at bruge, både inden- og udendørs.

Alverdens farver, former og materialer

Der er endeløse muligheder af størrelser, farver, former og materialer at vælge imellem. Alt fra stjerne formet papir konfetti i regnbuens farver til studenterfesten, og til metalkonfetti i guld til at fejre dine sejre. Lad os høre hvad du mangler. Uanset hvilken form for konfetti du skal bruge til havefesten, den store festival scene eller sportsbegivenhed, så har vi det på lager, og står klar til at hjælpe dig.

Er du interesseret?

Ikke tøv med at kontakte os, vi er klar til at hjælpe.