RØG, SKUM OG SNE EFFEKTER

OPSÆT DEN PERFEKTE SCENE

Mangler du dét ekstra for at skabe den perfekte opsætning, kan vi hjælpe dig. Vi har en bred vifte af muligheder indenfor sne-, skum-, røg- og vand-effekter, som vil sætte den helt rigtige stemning. Special FX er eksperter i at skabe den rigtige atmosfære, igennem effekter. Kontakt os for og høre, hvad vi kan gøre for dig.

Røg som du ønsker det

Mangler du røg til en musikvideo, et TV-show, en musical eller noget helt andet? så har vi løsningen til dig. Special FX har mange muligheder indenfor røg, og kan levere alt ligefra tyk og tung røg der fylder hele rummet, til en lav tåge langs jorden. 

Sne som aldrig før

Hvert år hjælper vi flere større julearrangementer med at dække deres træer med sne. Vores papirbaserede pulver sne, dækker områder og træer som en snestorm. Udover det har vi flere effekter, som både kan skabe effekten af sne faldene fra himlen, skumbaseret sne og tør konfetti sne til indedørs og evt. TV brug.

Fyld rummet med skum

Skal din næste fest være noget helt specielt? Fest som på Ibiza, med vores skumkanon. Med en skumkanon, vil din fest nå nye højder, og skabe en stemning blandt dine gæster, som i sent vil glemme. Med vores skumkanon er det kun fantasien som sætter grænser.  Andre løsninger kunne bl.a. være “skumfodbold” og filmoptagelser.

Er du interesseret?

Tøv ikke med at kontakte os, vi er klar til at hjælpe.