SPARKULAR FX

FYLD RUMMET MED LYS OG GLITREN

Skab en enestående og smuk oplevelse med søjler af glitrende gnistrer, og få dit publikums opmærksomhed. Med vores sparkular maskiner, skaber du en søjle af lys og gnister, som vil lyse rummet op, og skabe en “wow effekt” hos dit publikum. Maskinen producerer “kolde” gnistrer, der gør det sikkert til indendørsbrug og hverken skaber larm eller røg. Special FX kan programmere maskinerne til lave et samlet show, som er tilpasset lys og lyd.

Fontæne af kolde gnister

Vores sparkular maskiner er perfekte for arrangementer, og områder som ikke tillader “farlig” effekt brug, som flammer og pyroteknik. De kolde gnistrer gør det sikkert for publikum, og betyder også at der ikke er krav til sikkerhedsafstand. Sparkular er derfor også den perfekte løsning, til at komme helt ud til publikum.

Et show I sig selv

Sparkular effekterne kan anvendes til alverdens arrangementer, udover de store scener. Skal målstregen til dit marathon, ankomsten til julefrokosten markeres, eller mangler du en uforglemmelig afslutning på dit bryllup? så kan sparkular effekten løse dette. Udover det kraftige lys, skabes der en yderst smuk søjle af gnistrer, som vil lyse dine øjne op og skabe en “wow effekt” som sent vil blive glemt.

Det sikre valg

Vores maskiner kan med 200g granulat, producere op til 15 minutters flotte fontæner i 1-5 meters højde. Effekten skaber desuden hverken høje lyde, røg eller lugt under affyring, hvilket gør disse til en både sikker og mere økonomisk løsning.

Er du interesseret?

Ikke tøv med at kontakte os, vi er klar til at hjælpe.