OM SPECIALFX

Fordi dine gæster fortjener et
professionelt sceneshow

SpecialFX består af et ungt team af livsglade drengerøve. Virksomheden blev etableret i 2008, da Simon Anthony gjorde sin hobby til levevej, med ønsket om at hæve niveauet indenfor special effekter. 
Vi brænder for det vi laver, og elsker når vores effekter forstørre, afspejler og lyser dine gæsters øjne op. Vi leverer professionelt sceneshow til dem, som ønsker at tage sit arrangement til et højere niveau. For os er dit arrangement førsteprioritet, og hverken for stort eller småt.
SpecialFX garanterer en “wow” oplevelse med flot fyrværkeri og effekter, hvor den største fare er, at tabe kæben. 

Vil du slå naboens fest, male himmelen rød eller imponere dine gæster, så er du kommet til det rette sted. Hos os er intet for vildt så længe sikkerheden er i top. 

En af virksomhedens drengerøve, klar til at affyre effekterne

En unik oplevelse,
med en fantastisk service

TILFREDSSTILLE DET FORVENTEDE PUBLIKUM

Special FX er et af DKs førende leverandører indenfor special effekter til underholdning- og event industrien, og leverer en bred vifte af inden- og udendørs special effekter, heriblandt CO2, Konfetti og streamers, ild effekter, fyrværkeri, sparkularer, røg og meget mere.

Lad os vise dig en verden af enestående iøjnefaldende effekter og unikke shows, som vil garantere en oplevelse dine gæster aldrig vil glemme.


BLIV BLÆST BAGOVER

Fra det store finale brag, til de mindste detaljer, designer og udfører vi sikre og mindeværdige oplevelser for ethvert publikum, uanset rammerne.

Lad os sammen skabe det perfekt show, så du nemt kan overlade opsætning og sikkerhedsgodkendelser af alle effekter til os, for at gøre dit event problemfrit og nemt at udføre. Alle vores effekter er udviklet til at kunne arbejde sammen med andre produktioner og visuelle effekter, herunder lys og lyd. Vi er meget stolte af vores arbejde og vores top professionelle teknikkere. Vi garanterer et mindeværdigt professionelt  sceneshow, som med garanti vil blæse dit publikum bagover.

logo specialfx

Er du interesseret?

Tøv ikke med at kontakte os, vi er klar til at hjælpe.